Contact +32 (0) 3 297 11 08 info@elev8it.be 
Volg ons

Je Cloud toepassingen On-Premise back-uppen of je On-premise data offsite back-uppen op tape?

Back-Up

Bij On-Premise back-up zijn er 2 veelgebruikte manieren om te back-uppen. Ofwel gebruik je een TAPE back-up waarbij je de back-ups simpelweg op tape maakt. Ofwel gebruik je een back-up tool die naar een NAS, een andere server of een (externe) harde schijf zijn back-up bewaard.
Dit naargelang van de grootte van je omgeving. Het is aan te bevelen om van deze back-ups een offline kopie te maken zodat
deze op een andere locatie kan bewaard worden.

Ook voor cloud diensten voorzie je best een back-up, hetzij on premise, hetzij bij een cloud back-up.
Elev8IT heeft veel ervaring met alle mogelijkheden om back-ups te maken, te beheren, te monitoren en te restoren indien nodig.
 


Je Cloud data On-Premise bewaren of je On-premise data spiegelen via RAID ... vraag naar de beste oplossing voor uw toepassing


Storage

Een belangrijk onderdeel van je infrastructuur is de interne of externe opslag van gegevens. Je bedrijf is hoe langer hoe meer afhankelijk van de beschikbaarheid van je gegevens. Het is dus belangrijk dat gegevens altijd beschikbaar zijn, dat je geen gegevens kwijtraakt en dat je over recente back-ups beschikt om de verloren gegevens snel te kunnen herstellen.

Bij On-Premise kies je voor performante schijven in de server zelf of voor een SAN oplossing waarbij de schijven in een aparte appliance zitten. Uiteraard zorg je voor een RAID opstelling en de nodige redundantie zodat gegevens in geen geval verloren gaan bij het falen van een schijf.
ELEV8IT heeft een eigen datacenter en kan perfect uw data veilig back-uppen.


                              Download onze presentatie "Systeembeheer"