Contact +32 (0) 3 297 11 08 info@elev8it.be 
Volg ons

Vulnerability scan

De Cybersecurity scan van Tenable - NESSUS PRO detecteert alle lekken en kwetsbaarheden op uw netwerk!

Download one-pager 'Vulnerability scan' hier!

Met deze scan detecteert u direct alle kwetsbaarheden en beveiligingslekken in uw netwerk. Het classificeert de systeemzwakheden van je computers en de aanwezige netwerken en helpt je om de opvallendste problemen direct te kunnen oplossen. Het geeft alsook een breed beeld van de veiligheid van jouw IT en is de eerste stap naar een veilig security beleid in je bedrijf. Deze scan is aangewezen om meerdere keren per jaar te laten uitvoeren. Je ontvangt een uitgebreid rapport met alle details en werkpunten van ons.Waarom deze scan?

Geef hackers geen kans!

Veilige omgeving voor je bestanden en apparatuur!

Voorkom reputatieschade EN

bespaar downtime kosten

Wat mag U verwachten van ons?

Analyseren van uw infrastructuur en opsommen van alle kwetsbaarheden in een uitgebreid rapport en meedenken naar de meest veilige omgeving!

Mogelijke gevolgen van een onveilig netwerk?

Overname en encryptie van al je bestanden door hackers, uitschakelen telefonie, toegangscontrole ondermijnen, vertrouwelijke data lekken, financiële gevolgen van mogelijke transacties, ...

Waarom ELEV8IT?

Gecertificeerd partner voor NESSUS PRO, jarenlange expertise in Cybersecurity en we leveren steeds een hoogwaardige, betaalbare service!

Meer info of een vrijblijvende prijsofferte ontvangen? www.elev8it.be ° mail: sales@elev8it.be ° tel. +32 (0)3 297 11 08

Uitgevoerde scans:

basic network scan

dynamische network scan

malware scan

mobile device scan

web application scan

cloud infrastructure scan


Hoe gaan we te werk gaan?

We komen ter plaatse onze professionele apparatuur inpluggen in je netwerk. Via een interface gaan we de geautomatiseerde vulnerability scan draaien en controleren op kwetsbaarheden, verkeerde configuraties, coderingsfouten en cyberbeveiligingsproblemen. We leveren jouw een uitgebreid rapport dat heel duidelijke alle kwetsbaarheden weergeeft alsook de mogelijke oplossing mee beschrijft om de problemen direct te kunnen wegwerken en werkpunten om je netwerk beter op peil te houden.