Contact +32 (0) 3 297 11 08 info@elev8it.be 
Volg ons

  Carl Van Elsacker, Afgevaardigd bestuurder

  Carl is de zaakvoerder van Elev8IT. Sinds 1995 actief in IT, bouwde hij een uitgebreide ervaring op in het leiden van infrastructuur projecten.

  In 2005 richtte hij Elev8IT mee op om in een snel veranderende wereld aan bedrijven IT-diensten te kunnen leveren volgens het “waar voor je geld”-principe.

  Serge Verhaegen, Oprichter - 

  sales verantwoordelijke

  Serge is mede-oprichter van Elev8IT en verantwoordelijk voor sales en service management. Hij heeft tevens jarenlange ervaring als projectmanager in diverse sectoren (overheid, banken, verzekeringen, kmo, …)  

  Johan Jacobs, IT Consultant

  Johan is een door de wol geverfde specialist in het vak met meer dan 35 jaar ervaring in IT, zowel bij grote als kleine ondernemingen. Naast systeembeheer zorgt Johan ook voor het account management, de marketing, de PR, de website en sociale media.

  Dorien Segers, Office Manager

  Dorien is als Office Manager verantwoordelijk voor alle administratieve en organisatorische werkzaamheden op kantoor, alsook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in verband met facturatie.

   Nathalie Olaerts, HR Manager

   Nathalie zet de richtlijnen uit voor een correct HRM beleid waarbij elke werknemer zich goed in zijn vel voelt en zich naar eigen behoefte kan ontplooien.  

   Bob Maes, DCBO Afgevaardigd bestuurder

   Bob heeft jarenlange ervaring met ERP implementaties als Project Manager. Hij is vertrouwd met een groot aantal bedrijfsprocessen en heeft een brede kijk op de ICT oplossingen die deze ondersteunen. 

   Nick Boonen, IT System Engineer/Consultant

   Nick heeft een brede IT kennis opgebouwd tijdens zijn studies en loopbaan bij Elev8IT. Voor Nick hebben netwerken, servers en virtualisatie dan ook geen geheimen meer.

   Hij onderhoudt reeds meerdere jaren de IT infrastructuur bij een wereldspeler in de bankwereld.

   Brian de Wit,   IT System Engineer/Consultant

   Brian heeft al sinds zijn jonge jaren een passie voor technologie. Deze passie komt volledig tot zijn recht bij het onderhouden en beheren van IT infrastructuur.

   Momenteel onderhoudt hij de IT van meerdere tevreden klanten.

   Ladislas Kiekens,   IT System Engineer/Consultant

   Ladis heeft door jarenlange ervaring, een brede all-round kennis opgebouwd om KMO´s te ondersteunen. Zijn creativiteit en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat hij problemen tot op het bot onderzoekt en oplost.

   Ladis is als system engineer gespecialiseerd in virtualisatie, Linux en Docker.

   Robin Schuermans   IT System Engineer/Consultant

   Met zijn brede IT-kennis is Robin all-round inzetbaar. Hij kent de noden van een kmo en zal altijd proberen om een kwalitatieve oplossing voor te stellen in functie van mogelijkheden en budget.

   Als team lead springt Robin bij op onze support-dienst en begeleidt hij collega's en stagiairs.

   Lars de Loenen,   Cybersecurity engineer

   Lars een gedreven schoolverlater die altijd klaar staat om mensen te helpen als ze problemen hebben en zeer leergierig is. Lars heeft een grote interesse in nieuwe technologieën en alles rond het beveiligen van de infrastructuur.

   Peter Jansen, IT Support Engineer

   Peter is een ervaren specialist in het vak met meer dan 20 jaar ervaring in IT. Zowel bij grote als kleine ondernemingen. Peter heeft een brede kennis van PC’s, Office365, firewalls, netwerken en servers.


   Mil Cuyvers, Software Developer

   Mil zal met zijn prille kennis steeds tot het uiterste gaan om voor de klant in het Odoo-platform een sterke oplossing te bekomen die voldoet aan de noden en eisen van zijn klant. Zijn gedegen kennis in Python biedt hem de kans om je bij te staan en te ondersteunen met al je ICT-vragen.

   UW NAAM HIER BINNENKORT ALS SOFTWARE DEVELOPER?

   Steeds zijn we op zoek naar talent dus solliciteer zelfs vrijblijvend voor een functie.

   Doe dit via hr@elev8it.be

   Raf Mols, Software Developer

   Raf is nieuw in ons team, een echte teamplayer die houdt van een uitdaging en wil bijleren en geen enkele uitdaging uit de weg wil gaan en altijd op zoek gaat om zijn kennis te vergroten en zijn vaardigheden aan te scherpen en zo zijn bijdrage aan het team te vergroten.

   Rens Verachtert, Software Developer

   Rens   gebruikt zijn kennis van het Odoo-framework en Python om een Odoo-oplossing op maat van de klant te ontwikkelen en hen te helpen bij technische vragen.

   Wannes Geukens, IT Support Engineer

   Wannes is een enthousiaste  werkkracht die continue op zoek is naar nieuwe uitdagingen met zin in initiatief en een heel hoge graad van zelfstandigheid. Hij wilt zo veel mogelijk zaken bijleren om zijn kennis te vergroten. Dit zet hij om tijdens zijn werkuren in het oplossen van allerlei IT- gerelateerde problemen. Elke dag zet hij nog stevige stappen en zal zorgen dat er een oplossing gevonden zal worden voor uw probleem.

   Raf Sauvillers, Operations Manager

   Raf heeft zijn meer dan 20 jarige-ervaring opgedaan als onderhandelaar en heeft een gedegen IT achtergrond. Hij zal voor uw vragen de koe bij de horens vatten en voor een oplossing zorgen zodat we kunnen spreken van een tevreden klant.

   Jasper Destombes

   Jasper is een gedreven IT'er die  zowel met windows  als Linux overweg kan. Hij laat zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste technologieën.

     Met zijn positieve ingesteldheid blijft hij de IT van onze klanten met passie ondersteunen.

   Ben jij diegene die we zoeken? 

   Solliciteer via hr@elev8it.be en wie weet ben jij ons missend puzzelstuk en verwelkomen we U in ons team!