Contact +32 (0) 3 297 11 08 info@elev8it.be 
Volg ons

Carl Van Elsacker, Afgevaardigd bestuurder

Carl is de zaakvoerder van Elev8IT. Sinds 1995 actief in IT, bouwde hij een uitgebreide ervaring op in het leiden van infrastructuur projecten.

In 2005 richtte hij Elev8IT mee op om in een snel veranderende wereld aan bedrijven IT-diensten te kunnen leveren volgens het “waar voor je geld”-principe.

Serge Verhaegen, Oprichter - 

sales verantwoordelijke

Serge is medeoprichter van Elev8IT en verantwoordelijk voor sales en service management. Hij heeft tevens jarenlange ervaring als projectmanager in diverse sectoren (overheid, banken, verzekeringen, kmo, …)  

Johan Jacobs, IT Consultant

Johan is een door de wol geverfde specialist in het vak met meer dan 35 jaar ervaring in IT zowel bij grote en kleine ondernemingen. Naast systeembeheer zorgtJohan ook voor het account management, de marketing, de PR, de website en sociale media.

Greet Verstappen, Office Manager

Greet is als Office Manager verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische werkzaamheden op kantoor, alsook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in verband met facturatie.

  Nathalie Olaerts, HR Manager

  Nathalie zet de richtlijnen uit voor een correct HRM beleid waarbij elke werknemer zich goed in zijn vel voelt en zich naar eigen behoefte kan ontplooien.  

  Bob Maes, DCBO Afgevaardigd bestuurder

  Bob heeft jarenlange ervaring met ERP implementaties als Project Manager. Hij is vertrouwd met een groot aantal bedrijfsprocessen en heeft een brede kijk op de ICT oplossingen die deze ondersteunen. 

  Nick Boonen, IT System Engineer/Consultant

  Nick heeft een brede IT kennis opgebouwd tijdens studies en loopbaan bij Elev8IT. Voor Nick hebben netwerken, servers en virtuailisatie dan ook geen geheimen meer.

  Hij onderhoudt reeds meerdere jaren de IT infrastructuur bij een wereldspeler in de bankwereld.

  Brian de Wit,   IT System Engineer/Consultant

  Brian heeft al sinds zijn jonge jaren een passie voor technologie. Deze passie komt volledig tot zijn recht bij het onderhouden en beheren van IT infrastructuur.

  Momenteel onderhoudt hij de IT van meerdere tevreden klanten.

  Ladislas Kiekens,   IT System Engineer/Consultant

  Ladis heeft door jarenlange ervaring een brede all-round kennis opgebouwd om kmo´s te ondersteunen. Zijn creativiteit in doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat hij problemen tot op het bot onderzoekt en oplost.

  Ladis is als systeem engineer gespecialiseerd in virtualisatie, Linux en docker.

  Temir Makhmudov,   IT System Engineer/Consultant

  Tim is een gedreven IT System engineer met kennis van Windows en Linux systemen. Hij schaaft zijn continu zijn kennis bij over networking en security om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij de uitbouw van hun IT infrastructuur.

  Thomas Ven,   IT Support Engineer/Consultant

  Thomas is een gedreven IT'er die altijd klaar staat om mensen te helpen als ze problemen hebben. Thomas heeft een grote interesse in nieuwe technologiën.

  Peter Jansen, IT Support Engineer

  Peter is ervaren specialist in het vak met meer dan 20 jaar ervaring in IT. Zowel bij grote en kleine ondernemingen. Peter heeft een brede kennis van pc’s, office, firewall, netwerken en servers.

  Bart Buyens, Software Developer

  Bart gebruikt zijn ervaring met het Odoo framework en de programmeertalen python en javascript om Odoo projecten tot een goed einde te brengen.

  Rens Verachtert, Software Developer

  Rens   gebruikt zijn kennis van het Odoo framework en Python om een Odoo-oplossing op maat van de klant te ontwikkelen en hen te helpen bij technische vragen.

  Senne Deckx, IT Support Engineer

  Senne is een enthousiaste nieuwe werkkracht die continu op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Hij wilt zo veel mogelijk zaken bijleren om zijn kennis te vergroten. Dit zet hij om tijdens zijn werkuren in het oplossen van allerlei IT gerelateerde problemen. Klanten die hem opbellen kunnen gerust zijn dat er aan hun probleem staalhard gewerkt wordt.

  Raf Sauvillers, Operations Manager

  Raf heeft zijn meer dan 20 jarige-ervaring opgedaan als onderhandelaar en heeft een gedegen IT achtergrond. Hij zal voor uw vragen de koe bij de horens vatten en voor een oplossing zorgen zodat we kunnen spreken van een tevreden klant.

  Jasper Destombes

  Jasper is een gedreven IT'er die zich zowel met windows  als Linux overweg kan en hij laat zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste technologieën.

    Met zijn positieve ingesteldheid blijft hij de IT van onze klanten met passie ondersteunen.

  Ben jij diegene die we zoeken? 

  Solliciteer via hr@elev8it.be en wie weet ben jij ons missend puzzelstuk en verwelkomen we U in ons team!